Всички президенти, като се започне с  Франклин Рузвелт до наши

...
Всички президенти, като се започне с  Франклин Рузвелт до наши
Коментари Харесай

Кои президенти знаеха истината за НЛО и я премълчаха

Всички президенти, като се стартира с  Франклин Рузвелт до наши дни, са имали информация, че Земята е посещавана от извънземни. Но  истината за тези визити е била скрита от света.
Подобни изказвания има  в книгата „ Президентите и НЛО: Тайната история от Рузвелт до  Oбама “, която е написана от уфолога  Лари Холкомб.

Изследванията му се  появиха в миг, когато даже и Елън Стофан, основен консултант на админа на НАСА Чарлз Болдън по  проучвателен стратегии, обмисляне и вложения, сподели, че има безапелационни признаци за съществуването на извънземен живот, които ще бъдат доказани в идващите 10 години.

Мистерията " Розуел " - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Според Холкомб НЛО не е небивалица и  в този момент никой рационален човек не може да го отхвърли. Той споделя още, че американските президенти в никакъв случай не са признавали съществуването на извънземен живот и всички тези контакти. Все отново, това не значи, че те не са били наясно.

Холкомб е  сигурен, че инцидентът  през 1942 година, който по-късно получил името „ Битката за Лос Анджелис “, не е бил  подправена паника. Противовъздушната защита в действителност поразява НЛО,  който катастрофира и попада в ръцете на военните. Така че този случай е бил прочут на Рузвелт, като висш главнокомандващ, и на всичките му наследници.

Мистерии: НЛО, снимани през 2016 година (ВИДЕО)

Никаква  публична информация не е оповестена и за това, че неидентифицирани кораби са видяни в  небето и при наследника на  Рузвелт – Хари Труман. А  идващият президент Дуайт Айзенхауер въобще  не разрешава да се разгласява каквото и да е информация, обвързвана с НЛО, което се разрушило се  през 1947 година близо до Розуел, Ню Мексико.

През 2014 година българският академик и уфолог проф. Лъчезар Филипов споделя в изявление, че на годишната среща на космолози, астрофизици и уфолози, извършена същата година в Сан Марино, Лаура Айзенхауер прави същинска сензация, като удостоверява,че президентът Айзенхауер в действителност се е срещал с представители на извънземна раса. Това той споделя с най-близките си малко преди гибелта си.

Дейли мирър: Кенеди е погубен от Централно разузнавателно управление на САЩ поради секрети НЛО досиета

Холкомб твърди, че за активността на извънземните са знаели и Джон Кенеди, Ричард Никсън, Роналд Рейгън и Джими Картър.

  По тематиката Уфолог сподели фотоси на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО) Феноменът НЛО - научна фантастика или истина?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР